Valokuvakilpailu ja säännöt

Kilpailun teema on Äimäjärvi

Järjestämme jälleen valokuvakilpailun, jonka tavoitteena on tehdä Äimäjärvi-kalenteri vuodelle 2025.

Siispä Sinä, joka rakastat järveämme, sen rantoja, luontoa, erilaisia virkistäytymis mahdollisuuksia, upeita auringonlaskuja, kaikkea. Nyt kuvaamaan tai penkomaan jo aiemmin ottamiasi kuvia. Kuvien ei tarvitse olla pelkkiä maisemakuvia, myös kaikenlainen toiminta järvellä voi olla aiheena. Kilpailu aika on syyskuun loppuun.

Lähetä kuvasi Äsy:n Facebook-sivuille ja kirjoita oheen ”kilpailu”. Osallistumalla sitoudut antamaan kuvasi käyttöoikeuden kalenterin teossa. Tarkemmat ohjeet löytyy äimäjärvi.fi-sivuiltamme.

Toivottavasti innostuit hankkeestamme!

Huom! Kolme parasta kuvaa palkitaan syksyllä.

Äimäjärvi on tärkeä paikallinen virkistyskohde. Mikäs sen parempi tapa kartuttaa kuva-aineistoa kuin järjestää valokuvakilpailu! Kisan tavoitteena on saada monipuolinen kattaus siitä, mitä Äimäjärven ympäristö, rannat ja toiminta järvellä meille tarjoaa eri vuodenaikoina.

OSALLISTUMINEN

Kisaan voi osallistua Äimäjärvi aiheisilla kuvilla. Kuvien ei tarvitse olla uusia, voivat olla myös aiemmin otettuja, kunhan kuva on digikuva.

Kuvat tulee toimittaa sivuilemme viimeistään 30.9.2023.

Kuvan tiedostokoko saa olla maksimissaan 5 MB, laadukkaan painotuotteen turvaamiseksi.

VOITTAJIEN VALINTA

Äimäjärven suojeluyhdistys valitsee palkittavat kuvat, ja niistä ilmoitetaan kilpailun ratkettua Face-book sekä nettisivuillamme. Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan.

Säännöt

 1. Kilpailun järjestää Äimäjärven suojeluyhdistys ry.
 2. Kilpailu on avoin kaikille.
 3. Kuka tahansa voi osallistua kilpailuun.
 4. Kuvat tulee toimittaa viimeistään 30.9.2024 Kuvan tiedostokoko saa olla maksimissan 5 MB.
 5. Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia, eivätkä ne saa loukata kenenkään tekijänoikeuksia tai yksityisyyden suojaa.
 6. Jos kuvissa on tunnistettavissa oleva henkilö, kuvaaja on vastuussa siitä, että henkilö on antanut suostumuksensa valokuvan ottamiseen ja valokuvan kilpailuun lähettämiseen.
 7. Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla.
 8. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden valokuvia kalenterissa ja valokuvauskilpailua koskevissa uutisoinneissa, niin painetuissa kuin sähköisissäkin kanavissa.
 9. Valokuvaajan nimi mainitaan aina kuvan julkaisun yhteydessä. Halutessa voidaan käyttää oikean nimen sijaan myös nimimerkkiä. Siitä tulee mainita kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 10. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kuvien kokoa.
 11. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa näitä sääntöjä rikkovat kuvat kilpailusta